moja najdraža supruga
parsons tony
Kategorija: KNJIŽEVNOST > Proza
Format: 23x15 cm

Uvez: Meki uvez

Izdanje: profil

Godina: 2010

Stranica: 287

Cijena: 49,00 kn

Komentar:
Uspješan mladi londonski odvjetnik Bill Holden i njegova supruga Becca sele sa četverogodišnjom kćerkicom Holly u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika, ali i iskušenja, gdje se stvaraju velika bogatstva i – raspadaju brakovi. Billova tvrtka smješta njegovu obitelj u Rajsko naselje – raskošnu stambenu četvrt punu tzv. drugih supruga – prelijepih djevojaka koje uzdržavaju bogati „tuđi“ muževi. Takva je i ĐinĐin Li, bivša nastavnica zaljubljena u križaljke i koturaljke.
Nakon što se Becca i Holly ponovno vrate u London, Bill i ĐinĐin Li zbližavaju se.
Bill želi biti bolji od milijunaša koji izdržava ĐinĐin Li kao drugu suprugu – bolji od drugih muškaraca koji varaju svoju ženu. No, Becca je ipak njegov najbolji prijatelj. Na kraju krajeva, može li on ĐinĐin Li uopće ponuditi nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istodobno voljeti svoju i drugu ženu?

Moja najdraža supruga priča je o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.