Potpora kupcima


Da bi vam bilo jasnije kako prodati knjige, pogledajte video zapis:Prodaja i otkup knjiga O WEB-STRANICI

Ovu su stranicu osmislili: tim stranih stručnjaka (imamo rodbinu u Bosni), veliki stručnjak za takve probleme, gospodin Marijan, koji je visok 180 cm, te gazda, koji je sve to plaćao. Stranica je osmišljena tako da kupci na lak način dođu do proizvoda koji ih zanimaju. Kako je zamišljena - tako je napravljena, bar mi tako mislimo.

Kako radi?

Najbrži način da dođete do nekog artikla jest da u tražilicu upišete što tražite. Postoji tražilica za cijelu stranicu i ona samo za određeno područje, pa na to obratite pozornost.

Drugi način da nađete što vas zanima jest da odmah idete na određeno područje. Klikom na neko područje ispisuje se ponuda iz tog područja, s tim da u desnom uglu imate mogućnost izbora količine ispisa podataka na stranici, u zavisnosti od brzine veze koju imate.

Primijetit ćete da su neki naslovi pisani crnima, a neki crvenim slovima. Crvena slova označuju da se taj naslov na stranici nalazi manje od mjesec dana.

Također ćete vidjeti novoupisane naslove, s datumom upisa, i to maksimalno 500 naslova. To vam omogućuje da vidite što je posljednje upisano u četiri glavna područja.

Velika smo područja, CD-e, gramofonske ploče, singlove i književnost, razdijelili po abecedi. Za glazbu nam je pravilo prvo ime pa prezime - npr. Billy Idol nalazi se pod slovom b. Za književnost je obratno - prvo prezime pa ime, npr. Ivu Andrića naći ćete pod slovom a.

OGLASI

Također, ako vas zanima nešto što trenutačno nemamo u ponudi, preporučujemo da se sami oglasite na našoj web-stranicu u rubrici OGLAS, a mi ćemo vas obavijestiti kad nam se pojavi traženi naslov.

RASPRODAJA

Tu su naslovi za koje smatramo da imaju dobar odnos cijene i onoga što dobijete za svoj novac (a sve iz nekih naših, neobjašnjivih razloga pojavili su se u toj rubrici).

NOVOTISKANE KNJIGE

Da bismo srušili mit o tome da se u antikvarijatu nalaze samo stare knjige, svojim kupcima želimo pokazati da i mi, ko neka knjižara, imamo i nove knjige. Sve se to nalazi na naslovnici u rubrici novotiskane knjige - u posljednje dvije godine.

ANTIKVARNE KNJIGE

Sve su knjige raspoređene po područjima svojim sadržajem, no budući da postoje čudni ljudi koje zanimaju samo stare - zovu ih antikvarne knjige, napravili smo i za njih posebnu rubriku, dakle - antikvarne knjige, gdje se mogu naći knjige iz svih područja starije od 1920. g.
FOTOGRAFIJE KNJIGA, GRAMOFONSKIH PLOČA, SINGLOVA itd ne odgovaraju često stanju sami knjiga koje vas šaljemo pa je stanje ponekad bolje ili lošije od stanja na web stranici. To se dešava zbog obima posla i molimo one kojima je jako stalo do izgleda ili nekih specifičnosti da nam to i naglase tako da to u eventualnom razgovoru riješimo. Uglavnom 95% svih naših predmeta je u dobrom stanju a ono što nije napišemo podcrtavano,lijepljeno ili lošije stanje. Oo se odnosi uglavnom za ukrasne ovitke knjiga kad nekada ih imamo a nekad ne.