Adrian Mole: Godine Cappuccina

Adrian Mole: Godine cappuccina je peti nastavak popularnih dnevničkih zapisa Adriana Molea, jedne od najduhovitijih književnih serija svih vremena. Adrian Mole je tridesetogodišnjak, samac, samohrani otac i još uvijek neobjavljivani romanopisac.

Njegovo kulinarsko umijeće u kuhinji vrhunskoga londonskog restorana istodobno je predmet poruge i pohvale, a dobit će i ponudu da postane autor televizijske emisije o kuhanju iznutrica. Vraća se u Midlands kako bi glasovao za zanosnu kandidatkinju laburističke stranke, dr. Pandoru Braithwaite, ljubav svog života. Frustriran je, razočaran i seksualno nezadovoljen.

Ali pismo iz Adrianove prošlosti moglo bi promijeniti sve…

Što se dalje događalo s ovim omiljenim književnim junakom, saznajte u zabavnom i duhovitom romanu Adrian Mole: Godine cappuccina.

“S knjigama o Adrianu Moleu, Sue Townsend je zaslužila neprikosnoveno pravo da bude proglašena najboljom britanskom spisateljicom humorističnih romana.” – Mail on Sunday

Sue Townsend je najomiljenija britanska spisateljica humorističnih romana. Punih trideset godina, od objavljivanja Tajnih dnevnika Adriana Molea (13 3/4 god.) 1982. godine, tjerala nas je da plačemo od smijeha i podbadala našu svijest o samima sebi. Uslijedilo je još sedam svezaka Adrianovih dnevnika, od kojih su svi do jednoga bili hvaljeni i priznati bestseleri. Usto je objavila i pet drugih slavnih romana i napisala brojne sjajno prihvaćene drame. Živjela je u Leicesteru, u kojem je rođena i odrasla.