Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Sinkronicitet – buđenje cjeline

Adrian Predrag Kezele, Autor

Sinkronicitet – buđenje cjeline

Autor: Adrian Predrag Kezele

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x15

Godina: 2016.

Stranica: 259

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 89,00 kn

Opis:

Prvih 20 stranica je samo u donjem desnom uglu stranica malo skvašeno vodom, ostalo je vrlo uredno.

Suvremenija, obnovljena i nadopunjena inačica uspješnice “Skrivene poruke, skrivena značenja”, knjiga “Sinkronicitet: buđenje Cjeline” sadrži nove teorijske, ali prije svega i praktične zamisli o uporabi sinkroniciteta. U svom prepoznatljivom, jednostavnom ali duboko izražajnom stilu, Adrian P. Kezele govori o “čudima” međupovezanosti unutar C-Rex paradigme, koja svijest stavlja na prvo mjesto.

Ova će vam knjiga otkriti kako izgleda stvarnost u kojoj ograničenja nestaju, a Cjelina se budi u vama kao i u svemu što vas okružuje. Događaji odvojeni vremenom i prostorom, vaše misli i misli drugih ljudi, vaši osjećaji i naizgled slučajne pojave, sve je to dio istog kretanja unutar Cjeline. Shvatit ćete kako je prividna pouzdanost zakona uzročnosti zapravo iznimka, dok životnom stvarnošću djelotvorno upravljaju “slučajnosti”, “nepravilnosti” i, doslovce, čuda.

Knjiga “Sinkronicitet: buđenje Cjeline” donosi novo znanje koje život i njegove nizbrdice i uzbrdice prikazuje u sasvim drugačijem svjetlu. Nema više sivila i dosade. Svaki je trenutak poseban, u svakom je trenutku skriveno duboko značenje. Život je pustolovina, a putokazi sinkroniciteta su “kozmička navigacija” koja vam je cijelo vrijeme na raspolaganju.