Ukoliko nam udžbenike ponudite samostalno s naše web stranice tad otkup za nas i za vas teče brzo. Mi šaljemo GLS kurirsku službu prema vama čim vidimo vašu PONUDU i praktično za taj proces vam treba dva tri dana do uplate !

Da, bi taj proces ubrzali vi plaćate od cijene udžbenika -25 kn za troškove doatave a mi  ostatak nevisno o paketu. To je važno jer se stalno dešavaju promijene količina pa se dešava  da nabavimo u međuvremenu dovoljnu količinu.

ezop prikupljanje udžbenika

Vi na našoj stranici prođite proceduru ponude udžbenika, gdje je u svakom trenutku prikazano koliko možete dobiti za svoje udžbenike.

 

Postoje tri načina otkupa udžbenika.

1) NAČIN

NA stranici https://ezop-antikvarijat.hr/otkup-udzbenika/

Imate tražilicu na kojoj piše OTKUP UDŽBENIKA upišete ime vašeg udžbenika i on pretraži po naslovu udžbenika koje otkupljujemo.

Upišite ime udžbenika i pronađite istu sliku a sa strene vam je cijena koliko dobijete za njega.

 

otkup udžbenika prodaja udžbenikaPošaljite nam udžbenike na prodaju

2) NAČIN

Kroz bočni meni gdje odabrete razred i onda vam se abecedno ispišu udžbenici tog razreda.

Pošaljite nam udžbenike na prodajuPošaljite nam udžbenike na prodaju

imate tu iona crna slova tj filter pa možete preskočiti do određenog slova.

3) NAČIN SLANJEM FOTOGRAFIJA

Da nam kroz kontakt formu pošaljite fotografiju grupno snimljenih udžbenika.

https://ezop-antikvarijat.hr/otkup-posalji-fotografiju/

Pošaljite nam udžbenike na prodaju

Za tu formu ćemo dobiti vašu grupnu fotografiju ili više slika mi moramo izdvojit vrijeme da ih obradimo i napravimo PONUDU. Mi to radimo koliko stignemo s vremenom i koliko ima ponuda pa se može dogoditi da čekate neko vrijeme na odgovor. Osim toga ta ponuda ne mora vama odgovrati jer je recimo manje cijene  od vaših očekivanja. Ako prihvatite prvi ili drugi način to je brže i za vas i  za nas a vi odmah znate koliko dobijete i ako vam odgovara nastavite do kraja kad nam šaljete svoje podatke za prikup i za našu uplatu.

Pokušate u toj procjeni biti pažljivi i pratiti upute, a to znači slati nam samo korektne udžbenike (rabljene, no u dobrom stanju) i one koje odgovaraju slici i tekstu naslova i podnaslova.
Više o tome možete pronaći među ČESTIM PITANJIMA vezanim uz otkup udžbenika.

prikupljenje udžbenika ezop antikvarijat

Nakon što nam stigne vaša ponuda za otkup, provjeriti ćemo da li zaista trebamo sve što ste ponudili te vas u što kraćem roku kontaktirati (najčešće e-mailom) o tome što nam možete poslati.

Pošaljite nam e-mail s odgovorom da li vam naš odgovor na vašu ponudu odgovara ili ne odgovara (možete nas naravno i nazvati).
U slučaju da smo došli do dogovora, i odabrali ste prikup paketa putem GLS dostavne službe, mi ćemo poslati dostavno vozilo na navedenu adresu (vašu doma, na poslu, susjed, baka… gdje god se paket nalazio), a na vama je da udžbenike DOBRO spakirate kako se ne bi oštetili u transportu do Osijeka 🙂
Dostavna služba će vas kontaktirati o terminu prikupljanja udžbenika, da se možete organizirati tj. kako bi netko bio na navedenoj adresi u tom terminu.

Ako je iznos otkupne cijene udžbenika koje nam želite prodati ispod 200 kuna, tada mi preuzimamo paket, ali prilikom uplate iznosa otkupne cijene na vaš račun, iznos otkupne cijene umanjujemo za 25 kn. Ova vam opcija može biti interesantna jer se s GLS dostavnom službom možete dogovoriti o terminu prikupljanja paketa, a i cijena je korektna za tu uslugu.

prodaja udžbenika

Ukoliko se dogodi da vaša ponuda bude u rangu besplatnog prikupljanja udžbenika ali se ispostavi da iz bilo kojeg razloga naša ponuda za uplatu padne ispod 200 kn (npr. poslali ste nevažeći, oštećeni, preispisani udžbenik, a ponuda je cca 210 kn), vaša ponuda će se tada smatrati kao da ste poslali udžbenike do vrijednosti 200 kn. Mi se uvijek trudimo biti korektni i transparentni pa stoga za to molimo i Vas kako bi nam suradnja bila što ugodnija 🙂

otkup udžbenika
Također, zbog automatizma, nemojte nam slati slike i popise udžbenika koje imate, nego prođite proceduru pravljenja podnude za otkup udžbenika, tako da možemo imati vaše podatke za što bržu i lakšu komunikaciju i pratiti količine koje su nam potrebne.

Ako ne želite prikup GLS-om, udžbenike nam možete poslati i na kiosku Tiska:

Pošaljite nam udžbenike na prodaju broj kioska je 920700, a adresa Ulica Hrvatske Republike 26, 31000 Osijek (broj mobitela je, ako ga budu tražili pri predaji paketa, 095/7222-946) ili putem Hrvatske pošte.