Ukoliko nam udžbenike ponudite na prodaju i mi po zaprimljenoj ponudi odobrimo da ih nam pošaljete, možete dobiti besplatno slanje do nas!

 

Ako je iznos otkupne cijene udžbenika koje nam želite prodati prešao 200 kuna, tada je prikupljanje za vas besplatno.

ezop prikupljanje udžbenika

Vi na našoj stranici prođite proceduru ponude udžbenika, gdje je u svakom trenutku prikazano koliko možete dobiti za svoje udžbenike.
Pokušate u toj procjeni biti pažljivi i pratiti upute, a to znači slati nam samo korektne udžbenike (rabljene, no u dobrom stanju) i one koje odgovaraju slici i tekstu naslova i podnaslova.
Više o tome možete pronaći među ČESTIM PITANJIMA vezanim uz otkup udžbenika.

prikupljenje udžbenika ezop antikvarijat

Nakon što nam stigne vaša ponuda za otkup, provjeriti ćemo da li zaista trebamo sve što ste ponudili te vas u što kraćem roku kontaktirati (najčešće e-mailom) o tome što nam možete poslati.

Pošaljite nam e-mail s odgovorom da li vam naš odgovor na vašu ponudu odgovara ili ne odgovara (možete nas naravno i nazvati).
U slučaju da smo došli do dogovora, i odabrali ste prikup paketa putem GLS dostavne službe, mi ćemo poslati dostavno vozilo na navedenu adresu (vašu doma, na poslu, susjed, baka… gdje god se paket nalazio), a na vama je da udžbenike DOBRO spakirate kako se ne bi oštetili u transportu do Osijeka 🙂
Dostavna služba će vas kontaktirati o terminu prikupljanja udžbenika, da se možete organizirati tj. kako bi netko bio na navedenoj adresi u tom terminu.

Ako je iznos otkupne cijene udžbenika koje nam želite prodati ispod 200 kuna, tada mi preuzimamo paket, ali prilikom uplate iznosa otkupne cijene na vaš račun, iznos otkupne cijene umanjujemo za 25 kn. Ova vam opcija može biti interesantna jer se s GLS dostavnom službom možete dogovoriti o terminu prikupljanja paketa, a i cijena je korektna za tu uslugu.

prodaja udžbenika

Ukoliko se dogodi da vaša ponuda bude u rangu besplatnog prikupljanja udžbenika ali se ispostavi da iz bilo kojeg razloga naša ponuda za uplatu padne ispod 200 kn (npr. poslali ste nevažeći, oštećeni, preispisani udžbenik, a ponuda je cca 210 kn), vaša ponuda će se tada smatrati kao da ste poslali udžbenike do vrijednosti 200 kn. Mi se uvijek trudimo biti korektni i transparentni pa stoga za to molimo i Vas kako bi nam suradnja bila što ugodnija 🙂

otkup udžbenika
Također, zbog automatizma, nemojte nam slati slike i popise udžbenika koje imate, nego prođite proceduru pravljenja podnude za otkup udžbenika, tako da možemo imati vaše podatke za što bržu i lakšu komunikaciju i pratiti količine koje su nam potrebne.

Ako ne želite prikup GLS-om, udžbenike nam možete poslati i na kiosku Tiska:

Besplatno nam pošaljite udžbenike na prodaju broj kioska je 913430, a adresa Županijska 21 (broj mobitela je, ako ga budu tražili pri predaji paketa, 095/7222-946) ili putem Hrvatske pošte.