Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Emocionalna joga

Bija Bennett, Autor

Emocionalna joga

Autor: Bija Bennett

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2005.

Stranica: 241

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 15,90 €
(~119,80 kn)

Opis:

Jogu već godinama hvale zbog njezina blagotvornog djelovanja na tijelo, iscjeljivanja, pomlađivanja, sveopćeg jačanja te rješavanja niza drugih tjelesnih problema. Učiteljica joge, Bija Bennett u ovoj knjizi nastoji potaknuti i učitelje i učenike da ponovno otkriju emocionalno i duhovno blagostanje koje joga donosi.

Crpeći iz svojega opsežnog znanja o joga terapiji, plesu i meditaciji, Bija Bennet je osmislila potpuno nov program joge kojim se u potpunosti iskorištava povezanost uma i tijela. Utemeljena na klasičnom osmerostrukom putu joge, “Emocionalna joga” nudi širok raspon tehnika za razvoj tijela i uma koje mogu pozitivno utjecati na emocionalno zdravlje: dinamičan splet pokreta, vježbe disanja, meditacije, životne vještine, kretnje i iscjeljujuće zvukove. Svaka je tehnika predstavljena na način koji odgovara njezinom razvoju u tradiciji vinijoge i koji čitatelju omogućuje da program prilagodi vlastitim potrebama.

Bija Bennett je učiteljica joge svjetskoga glasa te stručnjakinja za joga terapiju, meditaciju, fitness i ples. Više od deset godina vodila je seminare s dr. Deepakom Choprom te u njegovu Ajurvedskom medicinskom centru liječila tisuće pacijenata. Autorica je knjige “Breathing into Life” i živi u Denveru, Colorado.