Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Bez straha – 7 načela spokojnog uma

Brenda Shoshanna, Autor

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

ZG

Godina: 2010.

Stranica: 263

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Strah je temeljna i moćna emocija koja može snažno utjecati na naše živote. Koliko samo toga u životu propuštamo jer se bojimo? Koliko lijepih trenutaka i važnih odnosa žrtvujemo zbog straha? Koliko odluka donosimo vođeni strahom?

Još u djetinjstvu počinjemo odbacivati svoju pravu prirodu i sve ono što jesmo kako bismo se prilagodili, kako bismo bili prihvaćeni. To činimo zbog straha od osude ili odbacivanja. Od malena se u nama razvija osjećaj da nismo dovoljni, da nismo dobri, da moramo dati sve od sebe kako bismo izgradili svoje novo ja koje će udovoljiti okolini.

I dok živimo razapeti između načina na koji se prikazujemo i svoje prave prirode, često se priklanjamo autodestruktivnom ponašanju, težimo savršenstvu, sve svoje napore usmjeravamo na kontrolu, sebe i drugih, a sve to iz straha da ćemo biti razotkriveni. I, naravno, takav život, osim što nas uništava i što nam nanosi bol, krade nam i spokoj uma i mogućnost da budemo doista sretni.

Knjiga otkriva kako da prestanemo bježati i počnemo živjeti bez straha, kako da uspostavimo zdrav odnos sa sobom što će se blagotvorno odraziti i na sve ostale aspekte naših života. Donosi niz vježbi, zadataka i upitnika koji će nam pomoći u ostvarenju toga cilja: da postignemo stanje neustrašivosti.