Hrvatska enciklopedija kuhanja – Korak po korak 1-3
Bruno Šimunović, Ivo Semenčić, Autor
Hrvatska enciklopedija kuhanja – Korak po korak 1-3
Autor: Bruno Šimunović, Ivo Semenčić
Stanje: Rabljeno
Uvez: Tvrdi
Format: 29x21
Izdavač: Otokar Keršovani - Rijeka
Godina: 2004.
Stranica: 250 x 3 knjige
Jezik: Hrvatski
Cijena u knjižari:
1170,00 €
(~155,29 €)
Cijena: 64,90 €
(~488,99 kn)
Opis:
Tradicionalna hrvatska kuharica
Tradicionalni hrvatski kolači
Nova tradicionalna hrvatska kuhinja
Autori: Bruno Šimonović, Ivanka Novović, Ivo Semenčić.
Iz sadržaja:
TRADICIONALNA HRVATSKA KUHARICA
– Okusi dalmatinske kuhinje
– Okusi istarske kuhinje
– Okusi slavonske kuhinje
– Okusi zagrebačke i zagorske kuhinje
– Kolači i slastice
TRADICIONALNI HRVATSKI KOLAČI
– Osnove – baze
– Kolači od dizanog tijesta
– Kolači od prhkog tijesta
– Kolači od lisnatog tijesta
– Kolači od vučenog tijesta
– Kolači od biskvitnog tijesta
– Kolači od hrustavog tijesta
– Sitni kolači
– Poslastice od lijevanog tijesta
– Razne poslastice
– Razne torte
NOVA TRADICIONALNA HRVATSKA KUHARICA
– Novi okusi dalmatinske kuhinje
– Novi okusi istarske kuhinje
– Novi okusi slavonske kuhinje
– Novi okusi zagrebačke i zagorske kuhinje
– Novi kolači i slastice