Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Šaptač psima

Prirodan i jednostavan vodič za lakše razumijevanje i ispravljanje najčešćih problema sa psima

Cesar Millan, Melissa Jo Peltier, Autor

Šaptač psima

Prirodan i jednostavan vodič za lakše razumijevanje i ispravljanje najčešćih problema sa psima

Autor: Cesar Millan, Melissa Jo Peltier

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2011.

Stranica: 223

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 9,90 €
(~74,59 kn)

Opis:

Izluđuje li vas vaš pas? Je li agresivan, nervozan, bojažljiv ili jednostavno napet? Možda vaš četveronožni prijatelj pokazuje znakove određene opsjednutosti – bilo da se radi o skakanju na svakoga tko se pojavi na ulaznim vratima ili vas u beskonačnost gnjavi i tjera da mu bacate istu zelenu tenisku lopticu koju vam onda donosi…? Ili možda, samo možda, mislite da imate idealnog kućnog ljubimca, samo biste željeli s njim ostvariti odnos koji bi vam donosio više zadovoljstva. Želite mu ući u glavu, razmišljati kao on, stvoriti bliskiju vezu.

Svatko tko je gledao Cesara Millana i vidio kako radi sa psima u emisiji “Šaptač psima”, shvaća je riječ o jedinstvenome čovjeku koji se ne boji političke nekorektnosti, koji govori o ulozi vođe u odnosu prema psima, te se ne ustručava korigirati psa kad je potrebno. Njegov karakter, srdačna narav, smisao za humor rijetko se sreću, a zahvaljujući njegovu šarmu, čak i najtvrdokorniji vlasnici počinju slušati i pokazivati sklonost promjenama. On ne samo što vam može objasniti situaciju, nego može i riješiti problem.

U ovoj knjizi Cesar će s čitateljima podijeliti mudrost stečenu kroz cjeloživotno iskustvo života i rada sa psima – među kojima su bile i tisuće izgubljenih slučajeva koje je tijekom godina rehabilitirao. Riječ je o presudno važnim informacijama za sve koji žele mirniji suživot s toliko cijenjenim ljubimcem.

Nakon ove knjige raspolagat ćete određenim praktičnim tehnikama koje će vašem psu pomoći u nošenju s problemima na koje nailazi. No, što je još važnije, steći ćete dublje spoznaje o tome kako vaš pas promatra svijet – što uistinu želi i što mu treba kako bi živio mirno, sretno i uravnoteženo.

A nakon što počnete primjenjivati njegove tehnike, možda ćete čak i ponešto bolje razumjeti sebe. I vlastito ponašanje promatrat ćete u drukčijem svjetlu, te možda uvidjeti da malo-pomalo mijenjate način na koji ostvarujete interakciju s djecom, bračnim drugom ili šefom. Naposljetku, i ljudi su životinje čopora!