Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Autor: Cmrk Siniša

Nulti sat

Uvez: Meki

Format: 19x13

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2013.

Stranica: 231

Jezik: Hrvatski


Cijena: 49,00 kn
(~6,50 €)

Opis:

NULTI SAT Siniše Cmrka roman je za osnovnoškolce koji govori o ljubavi, samopoštovanju i poštovanju. To je priča i o borbi za pravicu ili pravdu, za iskazivanje vlastitih stavova unutar školskog sustava.

“Zapravo, ovdje ćete čitati kako Bunt, Baunti i Bunta rasture školu svojom borbom za maturalac, a motivi su… E, pa to vam neću reći, jer ionako biste najradije da vam sve tu piše i da ne morate čitati. I to razumijem, vjerovali ili ne!!! Zato ću vam reći da unutra ima puno skritih ljubavi zbog kojih i nastaju bune i pobune, suprotstavljanja školskom sustavu i odrastanja kroz neizbježni i divni životni protočnik koji se zove dosadna, zamorna, glupa i divna osnovna škola. Da, ima i mini-triler, jer protiv dečkiju stoji strašni ravnatelj Bleko, koji će učiniti sve da ne bude po njihovom. Cure? One zapravo usmjeravaju sva događanja i prodiru kroz sve pore događanja u toj sasvim običnoj školi, sa sasvim običnim učiteljima i učenicima, sasvim običnim danima i sve zbog jednog sasvim običnog nultog sata.”

Zabavni roman Nulti sat sa zanimanjem će čitati i cure i dečki koji prolaze kroz turbulentno osnovnoškolsko obrazovanje.