Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Coben Harlan, Autor

Ne puštaj me

Autor: Coben Harlan

Ne puštaj me

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2010.

Stranica: 370

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 19,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Tia i Mike Baye nisu mogli ni zamisliti da će špijunirati vlastitu djecu. No, nakon što se njihov šesnaestogodišnji sin Adam neobjašnjivo povukao u sebe, a najbolji mu prijatelj Spencer Hill počinio samoubojstvo, ne mogu ne biti zabrinuti.

U samo nekoliko dana od postavljanja sofisticiranog programa za uhođenje na Adamovo računalo, do srži će ih uzdrmati prijeteća poruka pristigla od nepoznatog pošiljatelja. U isto vrijeme, Betsy Hill otkriva iznenađujući detalj o noći sinove smrti. Prije nego što zabrinuti roditelji išta više uspiju doznati, Adam, kao jedini koji bi mogao znati istinu, nestaje, što duboko uznemiri cijelo susjedstvo.

Dok se životi tih obitelji isprepliću u tragičnim, neočekivanim i nasilnim događajima, dugo skrivane veze u njihovu malom predgrađu počinju izlaziti na površinu, a očajni roditelji suočavaju se s pitanjem postoji li granica koju neće prijeći kako bi zaštitili one koje vole najviše na svijetu.

Harlan Coben, dobitnik triju najprestižnijih nagrada u žanru krimića (Edgara, Shamusa i Anthonyja), autor je sedam uspješnih romana o Miltonu Bolitaru, sportskom agentu i amateru-istražitelju, kao i zavidnog broja bestselera izvan te serije, koji su se našli na listama najprodavanijih knjiga i prevedeni su na gotovo 40 jezika diljem svijeta. Njegovi romani Nikom ni riječi (istoimeni francuski film nagrađen je najprestižnijom europskom filmskom nagradom, europskim Oscarom – Cesarom), Netragom nestao, Samo jedna prilika, Samo jedan pogled, te Nevini već su objavljeni u nakladi Algoritma. Ovaj najnoviji, koji je čitateljima predstavljen u izvrsnom prijevodu Sandre Nikoletić i uz naslovnu ilustraciju Nenada Martića, na top listi najprodavanijih naslova New York Timesa proveo je više od bilo koje njegove prethodne knjige i do sada se prodao u nevjerojatnom broju primjeraka. Ne puštaj me zasigurno je Coben u svom najboljem izdanju.