Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Coelho Paulo, Autor

Jedanaest minuta

Autor: Coelho Paulo

Jedanaest minuta

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 21x12

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2014.

Stranica: 227

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 39,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Roman Jedanaest minuta priča o Mariji, mladoj djevojci iz jednoga brazilskog sela, koju njezin prvi nevini ljubavni doživljaj ostavlja slomljena srca. U toj ranoj životnoj dobi stječe dojam da nikada neće pronaći istinsku ljubav i zato povjeruje da je ljubav “nešto strašno što donosi patnju…” Slučajan susret u Rio de Janeiru odvodi je u Ženevu, gdje se nada steći slavu i bogatstvo, ali završava na ulici kao prostitutka.
U Ženevi se Marija sve više udaljuje od ljubavi, istodobno sve opčinjenija seksom. Njezin očajnički stav o ljubavi stavljen je na kušnju kada upozna naočitoga mladog slikara. Tada na tragu spoznaje o samoj sebi, Marija mora odlučiti hoće li nastaviti tom tamnom stazom seksualnog uživanja bez ljubavi, ili će sve staviti na kocku da bi spoznala vlastitu “unutarnju svjetlost” i onaj drukčiji seks kao plod istinske ljubavi.
U ovome novome zanimljivom i odvažnom romanu, Paulo Coelho istražuje duhovnu prirodu odnosa seksa i ljubavi te nas tako potiče da preispitamo i prevladamo vlastite predrasude, a time i prihvatimo vlastitu “unutarnju svjetlost”.