Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Creedence Clearwater Revival

More Creedence Gold

Creedence Clearwater Revival

More Creedence Gold

Godina: 1974.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: LSFT 70572

Izdavačka kuća: Jugoton

Stanje omota: 7

Stanje medija: 7

Cijena: 19,00 kn

Trenutno nema na stanju!


A1 Hey Tonight 2:43
A2 Run Through The Jungle 3:09
A3 Fortunate Son 2:20
A4 Bootleg 2:58
A5 Lookin Out My Back Door 2:31
A6 Molina 2:41
A7 Wholl Stop The Rain 2:41
B1 Sweet Hitch-Hiker 2:59
B2 Good Golly Miss Molly 2:38
B3 I Put A Spell On You 4:25
B4 Don Look Now (It Ain You Or Me) 2:08
B5 Lodi 3:08
B6 Porterville 2:13
B7 Up Round The Bend 2:40

Arranged By – John Fogerty
Bass – Stu Cook
Drums – Doug Clifford
Guitar – John Fogerty, Tom Fogerty
Producer – John Fogerty
Vocals – John Fogerty

Released under licence from Fantasy Records

Barcode and Other Identifiers
Matrix / Runout (Side 1): LSF 70572 A 8174ZP
Matrix / Runout (Side 2): LSF 70572 B 8174ZP