Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Velika knjiga pletenja

Crompton Claire, Autor

Velika knjiga pletenja

Autor: Crompton Claire

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 21x28

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2009.

Stranica: 160

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoću ovog priručnika, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo.

Za sve početnike ovo je osnovni vodič koji omogućuje da se odmah počne plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija.

Koristeći se priručnikom, vrlo se lako mogu naučiti tehnike nabiranja, pletenja izduženim petljama, izrade gumba i kićanki, čak i pletenja s perlama.

Priručnik sadržava više od 25 kreacija, novih tehnika i cjelovite upute kako čitati uzornice i šiti odjevne predmete. Napokon, prikazano je više od 100 uzoraka u opširnoj “Biblioteci uzoraka” pa se lako može izabrati, i na pletenje primijeniti, željeni izgled.

Ovaj će vas priručnik provesti kroz osnovne tehnike potrebne za početak ručnog pletenja, a potaći će vas da isprobate nove tehnike, uključujući pletenje pletenica i narodnih motiva. Prikazane su mnoge kreacije za vas i vaš dom, počevši od jednostavnih prema zahtjevnijim uzorcima – kako vaše samopozdanje i vještine rastu.

Priručnik je bogato ilustriran s prikazima rukotvorina i detaljnim fotografijama. Velika knjiga pletenja neophodan je priručnik koji uvijek može biti uz vas.

***

Claire Crompton talentirana je pletilja s više od 15 godina iskustva. Diplomirala je dizajn pletene odjeće što ju je odvelo u industriju pletenja. Radila je kao dizajnerica poznatih proizvođača vune kao što su Sirdar, Courtaulds i Hayfield te u tvrtki DMC. Autorica je knjige “Cross Stitch Card Collection” (Kolekcija uzoraka križnih bodova) koju je također objavio David & Charles