Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tao metoda detoksikacije organizma

Daniel Reid, Autor

Tao metoda detoksikacije organizma

Autor: Daniel Reid

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Marjan tisak

marjan tisak nakladnik

Godina: 2004.

Stranica: 352

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 11,90 €
(~89,66 kn)

Opis:

Naslov mjestimično podvučen običnom olovkom.

Kombiniranjem najboljih drevnih istočnjačkih i najsuvremenijih zapadnjačkih načina mišljenja, Tao pročišćavanje nudi rješenje za oporavak i zaštitu vašeg dobrog zdravlja tjelesnim pročišćavanjem. Ako se želite oduprijeti kroničnim bolestima, živjeti duže, smršaviti ili jednostavno iskoristiti blagodati dobrog zdravlja za postizanje sjajne kože i bogatih zaliha energije, razboriti i zdravstveno utemeljeni savjeti Daniela Reida reći će vam kako to postići. Krajnje praktičan, Tao pročišćenja ukazuje vam na načine trenutačnog postizanja općeg blagostanja i jamči vam duži, zdrav život – bez potrebe odricanja od uobičajenih životnih zadovoljstava.

“Voda je univerzalno otapalo. Ona je kvintesencijalni znak Tao u kineskoj filozofiji. Kao što navodi Lao Tze u „Tao Teh Chingu“, „ništa nije popustljivje od vode, ali kada napada stvari tvrda i otporna, nitko je ne može nadvladati.“ Uz dovoljno vremena i izloženosti, voda može razrijediti gotovo sve toksine, držati ih rastopljenima i dostaviti drugdje za izlučivanje. Kao i u gradskoj kanalizaciji i sustavu uklanjanja industrijskog otpada, tako je voda posrednik potreban i za ispiranje viškova iz tijela. Iz tog razloga, kada detoksicirate vaše tijelo, trebate piti dodatne količine čiste alkalizirane vode kako biste razrijedili, neutraliziali i isprali sve toksine i kiselinske viškove koje proces detoksikacije ispušta u krvotok iz tkiva.

Voda je također element koji izvlači hranjive tvari iz prehrane, prenosi ih u krvotok i dostavlja otopljene u stanice metabolizma. Više od 70 posto ljudskog tijela sadrži vodu; 90 posto krvi i 85 posto mozga je voda; čak i kosti sadrže 30 posto vode. Voda je potrebna kao hrana i nadopunjavanje vitalnih tekućina, kao i za detoksikaciju krvi i tkiva i izbacivanje otpadnih viškova. Kako biste proveli detoksikaciju, svakodnevno trebate konzumirati vodu dobre kvalitete u dovoljnim količinama kako bi se ispravno realizirale obje bitne funkcije.

Voda ima jedinstvenu ulogu nošenja energije i informacija i može biti vrlo točno „programirana“ kao jako i vrlo učinkovito oruđe za čišćenje i liječenje ljudskog tijela. Korištenjem različitih metoda, kao što su elektroliza i magnetska polja, svjetlo i zvuk, kisik i biljne esncije, vodi se može promijeniti energija i mogu joj se dodati određeni informacijski obrasci koji sadrže svojstva terapeutkog čišćenja i liječenja.

Danas ima nekoliko djelotvortnih načina, tradicionalnih i tehnološki suvremenih, kojima je moguće poboljšati kapacitet hidratacije tkiva i dostaviti hranjive tvari i medicinske biljne esencije u stanice. Voda se može terapeutski programirati za unutarnje kao i vanjsko korištenje, i obje primjene su vrlo korisne u svakom programu detoksikacije.”

Naslov je na nekoliko mjesta uredno podvučen običnom olovkom.