Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Beskrajna ljubav jedina je istina

Sve ostalo je opsjena

David Icke, Autor

Beskrajna ljubav jedina je istina

Sve ostalo je opsjena

Autor: David Icke

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 27x20

Izdavač: Teledisk

Godina: 2007.

Stranica: 249

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 129,00 kn

Opis:

Zašto je svijet igra virtualne stvarnosti koja postoji samo zato jer mi vjerujemo da postoji?

Jednostavno rečeno, najdublji uvid upravo je postao još dublji! Još nijedna knjiga nije s ovakvom jasnoćom objasnila zašto je ‘fizička’ stvarnost tek iluzija koja postoji samo u našem mozgu.
Fantastično? Naravno da je. Ali informacije Davida Ickea, predstavljene tako da ih svatko može razumjeti, mijenjaju život razotkrivajući iluziju koju smatramo ‘stvarnom’ i način na koji se ta iluzija generira i manipulira kako bi nas zarobila u lažnoj stvarnosti.

Icke objašnjava kako ‘živimo’ u ‘holografskom internetu’ time što su naši mozgovi povezani sa središnjim ‘kompjuterom’ što nam šalje istu kolektivnu stvarnost koju dekodiramo iz valnih oblika i električnih signala u holografski 3D ‘svijet’ koji svi mislimo da vidimo.

Kako Icke ističe, razne discipline znanosti glavne struje već su otkrile velik dio ovih informacija, ali dijelovi nikada nisu bili sastavljeni u cjelinu. Oni su fokusirani na grančice i ne vide šumu zato što sile koje manipuliraju globalnim društvom ne žele da znamo istinu koja će nas osloboditi.

Takozvane ‘zagonetke’ života raspršuju se sa svakom stranicom: Tko smo mi? Što radimo ovdje? Što je ljudsko tijelo i kako može prestati ‘starjeti’? Tko kontrolira našu stvarnost? Zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa? Što su ‘um’ i ’emocije’, i zašto nas kontroliraju? Tko je stvorio religiju i što njeni zagovornici stvarno štuju? Ta i mnoga druga pitanja objašnjena su s dosljednošću i jednostavnošću kakve smo dosad mogli vidjeti rijetko ili nikada.
Ickeova priča, podržana izvrsnim ilustracijama Neila Haguea, promijenit će stvarnost – ‘život’ – svakoga tko je dovoljno hrabar da ju pročita.

Zato zgrabite stolicu – trebat će vam samo rub.