Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ljudski rode, ustani – ovaj lav više ne spava

David Icke, Autor

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Teledisk

Godina: 2011.

Stranica: 778

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 239,00 kn

Opis:

Svoju dvadesetogodišnjicu razotkrivanja zapanjujućih tajni i zataškanih informacija David Icke obilježava objavom svoje dosad najizazovnije knjige. Manipulaciju ljudskom rasom i prirodu stvarnosti dovodi do još viših razina spoznaje i poziva čovječanstvo da prestane klečati, da se podigne na noge i preotme svijet iz ruku opake mreže određenih obitelji i ne-ljudskih entiteta koje nas pritajeno kontroliraju od kolijevke pa do groba.

Od svojeg nevjerojatnog “buđenja” tijekom 1990-ih, David je mnogo puta pomicao granice avangardne misli, a ovdje to čini ponovo.

Prema njegovom najšokantnijem otkriću, Zemlja i kolektivna ljudska svijest manipulirani su s Mjeseca koji, kaže on, nije “nebesko tijelo” nego umjetna tvorevina – divovski “svemirski brod” – gdje živi jedna izvanzemaljska skupina koja eonima manipulira čovječanstvom. David opisuje fenomen kojeg naziva “Mjesečevim matriksom”, lažnom stvarnošću odašiljanom s Mjeseca koju ljudsko tijelo/um dekodira na način vrlo sličan onom prikazanom u filmskoj trilogiji Matrix. On kaže da je Mjesečev matriks “hakiran” u ljudski sustav “tjelesnog računala” te da nam 24 sata dnevno servira manipuliranu impresiju sebstva i svijeta.

Živimo u čudesnim vremenima. S jedne strane svjedočimo nametanju globalne orvelovske države i potpunog nadzora od strane onih što služe Mjesečevom matriksu, a na drugoj se zbiva fantastična energetska preobrazba, ono što David naziva “Vibracijama istine”, pojavu koju je predvidio 1990. i uzeo za naslov svoje prve knjige nakon procesa “otvaranja očiju”. Vibracije istine djeluju tako da bude golem broj ljudi koji se prisjećaju onoga što uistinu jesu – beskonačna, vječna Svijest.

Čovječanstvo je na raskrižju, približilo se vrijeme odluke. Hoćemo li u sebi probuditi onog pravog genija i potencijale Beskonačne svijesti? Ili ćemo ostati zatočeni u tijelu/umu i iskonstruiranim prividima Mjesečevog matriksa? Jedna odluka nudi nam slobodu i mogućnosti kakve nismo ni sanjali, dok će druga nas (i našu djecu) osuditi na globalnu fašističku/komunističku diktaturu takvih razmjera da bi se lecnuo i sam George Orwell.

Jednostavno je nemoguće pročitati knjigu “Ljudski rode, ustani” i ostati ista osoba koja je tu knjigu uzela u ruke. Ona nam može promijeniti život, kao i stvarnost oko nas, a u njoj sadržane informacije, budemo li se po njima ravnali, doista će nas osloboditi.