Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

100 jednostavnih tajni zdravih ljudi

David Niven, Autor

100 jednostavnih tajni zdravih ljudi

Autor: David Niven

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Planetopija

Profil

profil

Stranica: 218

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 4,90 €

Opis:

Serija /00 jednostavnih tajni dr. sc. Davida Nivena pruža znanstveno utemeljene savjete za najvažnija područja života. To su vodiči prema sreći, uspjehu, sretnoj ljubavnoj vezi i dobru zdravlju. Savjeti se temelje na provjerenim znanstvenim istraživanjima i predstavljaju njihove rezultate na lak i zabavan način, uz primjere iz života. Znanstvena dostignuća na taj se način jednostavno mogu iskoristiti u vlastitoj svakidašnjici.
Jedite češće! Osobe koje jedu pet ili šest puta na dan imaju pet posto manje ukupnoga kolesterola od prosjeka, a i 45 posto više vjerojatnosti da će zadržati željenu tjelesnu težinu u usporedbi s onima koji jedu samo jedanput ili dvaput na dan, otkrili su istraživači sa Sveučilišta u Oxfordu.
Tko kaže da je kofein Štetan? Znanstveni dokazi pokazuju da zdravoj odrasloj osobi umjerene količine kofeina (otprilike tri šalice kave na dan) ne ugrožavaju
zdravlje.
Dome, slatki dome! Za osobe koje tvrde da su zadovoljne svojim obiteljskim životom 24 posto je vjerojatnije da će živjeti dulje od prosjeka, pokazuje istraživanje Kalifornijskog sveučilišta u Los Angelesu.