Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Put do ljubavi

Deepak Chopra, Autor

Put do ljubavi

Autor: Deepak Chopra

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 23x17

Izdavač: Dvostruka Duga

Godina: 1998.

Stranica: 266

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

U ovoj knjizi Deepak Chopra autor zapazenih knjiga Tijelo i duh, rijeka vjecnosti (Ageless Body, Timeless Mind) i Sedam duhovnih zakona uspjeha (The Seven Spiritual Laws of Success) pokazuje nam kako ispuniti zelje svojega srca otkrivajuci izvor ljubavi u duhovnosti. Vracajuci se ljubavi mozemo preobraziti svoj zivot i odnose s drugim ljudima, prozimajuci svaki dan dubinom i smislom, romansom i strascu.

Oslanjajuci se na mudrost Vedskih spisa iz Indije i drugih duhovnih tradicija kao i na autorovo vlastito iskustvo, Put do ljubavi nas uci da svaki od sedam stupnjeva ljubavi: privlacnost, zasljepljenost, udvaranje, intimnost, predanost, strast i ekstaza, moze pruziti vrijedne duhovne uvide.

U pricama poput one o Clari, mladoj zeni koja se zaljubljuje samo u muskarce koji joj nisu dostupni; Franku i Delli ciji je brak nakon osam godina postao poput bojnog polja; ili Gaile i Jarretta koji se spremaju u mirovinu a jos uvijek ne znaju odgovaraju li jedno drugom ili ne, prepoznat cemo prepreke na koje i sami nailazimo na putu do srece. Uz pomoc posebnih vjezbi naucit cemo kako prevladati te prepreke i povecati ulogu duhovnosti u svojem zivotu i ljubavi.

Knjiga Put do ljubavi predstavlja zanimljiv spoj istocne mudrosti i znanstvenih istrazivanja, sto je glavna znacajka rada dr. Chopre. Ispunjena filozofijom, nadahnucem i prakticnosti, ovo je knjiga koja vas moze promijeniti jer pokrece nesto tajanstveno – nesto sto stvara cuda u najslozenijem od svih podrucja zivota: u ljudskome srcu.