Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Spontano ispunjenje želja

Deepak Chopra, Autor

Spontano ispunjenje želja

Autor: Deepak Chopra

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x16

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2005.

Stranica: 200

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 150,00 kn

Cijena: 79,00 kn

Opis:

Obuzme vas silna čežnja – i uskoro se počnu zbivati nepredviđeni događaji koji dovode do ostvarenja onoga za čime ste čeznuli.
Dođete na izvrsnu zamisao koja će riješiti neka vaša životna pitanja i tada se dogodi: vaš je prijatelj i sam došao do iste zamisli u isto vrijeme.
Većina ljudi ne poklanja pozornost podudarnostima. Pogreške koje se najčešće čine jesu nezainteresiranost ili čak odbijanje da se pobliže promotri o čemu se radi. Riječ podudarnost znači “dogoditi se u isto vrijeme”, a može se tumačiti kao kratkotrajna pukotina koja nastaje u prostor-vremenu i kroz koju možemo zaviriti u područje gdje se sve događa istovremeno ili sinkronistički. To je područje gdje su prošlost, sadašnjost i budućnost jedno. Ova vam knjiga, korak po korak, objašnjava ne samo kako imati koristi od povremenih zavirivanja na onu stranu već i kako naučiti zamjećivati sve veći broj pukotina dovodeći vas do toga da ste sposobni naći čak i vrata koja vode u stvarnost božanske inteligencije unutar koje ćete svjesno sami sebi dijeliti dobre karte u svim vidovima života uključujući između ostalog područje osobnog iskustva božanskoga, područje uvida u višu svrhu vlastitoga bića, područje ljubavi i veza, područje tjelesnog zdravlja i materijalne sigurnosti.
To nisu famo podudarnosti. To su mostovi do ispunjenja svake vaše želje!