Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Dionne Warwick

16 Original Hits

Dionne Warwick

16 Original Hits

Država: Bivša Jugoslavija

Godina: 1985.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: 2222833

Stanje omota: 10

Stanje medija: 10

Cijena: 99,00 kn


A1 (Theme From) Valley Of The Dolls
A2 I Say A Little Prayer
A3 Walk On By
A4 Ill Never Fall In Love Again
A5 This Girls In Love With You
A6 Anyone Who Had Heart
A7 Message To Michael
A8 Do You Know The Way To San Jose
B1 Alfie
B2 Youve Lost That Lovin Feeling
B3 Promises, Promises
B4 Reach Out For Me
B5 Don Make Me Over
B6 Trains And Boats And Planes
B7 I Just Don Know What To Do With Myself
B8 The Windows Of The World

Barcode and Other Identifiers
Matrix / Runout (side 1): 2222833 A 5685
Matrix / Runout (side 2): 2222833 B 5685