Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

DiTerlizzi Tony I Black Holly, Autor

Kronika Spiderwick 2

Svevideći kamen

Autor: DiTerlizzi Tony I Black Holly

Kronika Spiderwick 2

Svevideći kamen

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 18x12

Izdavač: L1

Godina: 2005.

Stranica: 108

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 4,90 €

Trenutno nema na stanju!

Opis:

"Svevideći kamen" je drugi nastavak hit serije knjiga za djecu "Kronika Spiderwick", autora Toni DiTerlizzi i Holly Black. Nakon uspjeha prve knjige "Terenski vodič" u drugom nastavku saznajemo što se dalje dešavalo sa blizancima Jaredom i Simonom i njihovom sestrom Mallory.

Da se podsjetimo, u "Terenskom vodiču" priča započinje dolaskom glavnih junaka: Mallory, Jareda, Simona i njihove majke u staru, viktorijansku kuću koja u sebi krije neobičnu prošlost i tajne. Djeca u kući pronalaze knjigu «Terenski vodič» i cijelu biblioteku tajnih knjiga. «Terenski vodič» je stara knjiga o vilama i ostalim fantastičnim bićima na imanju, a koja sadrži i ključ velike misterije – nestanka njihovog rođaka Arthura Spiderwicka prije više generacija.

U drugom nastavku blizanci Jared i Simon i njihova sestra Mallory sve su bliže otkrivanju tajne nestanka prastrica Arthura Spiderwicka. Pronalaskom najneobičnijeg predmeta, kamene leće tj. svevidećeg kamena, odjednom se nađu u velikoj opasnosti. Kroz rupicu na kamenoj leći, otvara se prolaz strašnim i opasnim goblinima – stvorenjima žabolika lica i mrtvo bijelih oči bez zjenica. Goblini su oteli Simona, a Jared i Mallory, nikad složniji, kreću u potragu za njim.