Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

DiTerlizzi Tony I Black Holly, Autor

Kronika Spiderwick 3

Lucindina tajna

Autor: DiTerlizzi Tony I Black Holly

Kronika Spiderwick 3

Lucindina tajna

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 18x12

Izdavač: L1

Godina: 2006.

Stranica: 111

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 4,90 €

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Dragi čitatelju,
kroz sve ove godine našeg prijateljstva, Tony i ja imali smo nešto zajedničko još od djetinjstva: opčinjenost vilama. Ili smo shvaćali značaj te povezanosti niti smo mogli predvidjeti kako će jednoga dana biti stavljena na ispit.
Jednoga smo dana Tony i ja, s još nekoliko kolega pisaca, potpisivali knjige u jednoj velikoj knjižari. Kad je to završilo, ostali smo se još malo motati naokolo, pomažući pospremiti knjige i čavrljajući sve dok Ton,yju i meni nije prišao jedan prodavač. Rekao je da je ostavljeno jedno pismo. Pitala sam za koga, a odgovor nas je iznenadio.
"Za vas oboje", rekao je.
Pismo je bilo točno ovakvo kao na susjednoj stranici. Tony je dugo samo zurio u fotokopiju koja je bila priložena uz pismo. Zatim se, tihim glasom, glasno zapitao što je s ostatkom rukopisa. Brzo smo napisali poruku, stavili je natrag u omotnicu i zamolili prodavača neka to isporuči djeci Graceovih.
Kedugo nakon toga na pragu sam pronašla paket zavezan crvenom vrpcom, nekoliko dana kasnije na vrata mi je pozvonilo troje djece i ispričali su mi ovu priču.
Teško je opisati što se otada dogodilo. Tony i ja našli smo se uronjeni u svijet u koji nikad nismo u potpunosti vjerovali. Sad shvaćamo da su vile mnogo više od priča iz djetinjstva. Oko nas postoji nevidljivi svijet i nadamo se da ćete i vi, dragi čitatelji, otvoriti oči i vidjeti ga.