Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Doris Day And Andre Previn With Andre Previn Trio


Država: SAD

Godina: 1962.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: CL 1752

Stanje omota: 9

Stanje medija: 9

Cijena: 159,00 kn


A1 Close Your Eyes 3:07
A2 Fools Rush In (Where Angels Fear To Tread) 3:50
A3 Yes 3:24
A4 Nobodys Heart 3:52
A5 Remind Me 3:58
A6 Who Are We To Say 2:58
B1 Daydreaming 3:06
B2 Give Me Time 3:27
B3 Control Yourself 2:55
B4 Wait Till You See Him 3:03
B5 My One And Only Love 3:38
B6 Falling In Love Again 2:52

Bass – Red Mitchell
Drums – Frank Capp
Piano [Uncredited] – André Previn

available on stereo CS 8552

Barcode and Other Identifiers
Matrix / Runout (Side 1): XLP-55247
Matrix / Runout (Side 2): XLP-55247