Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Tajna je u imenu 1

Recepti za svaku prigodu

Dr. Oetker, Autor

Tajna je u imenu 1

Recepti za svaku prigodu

Autor: Dr. Oetker

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2003.

Stranica: 127

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 5,90 €

Opis:

Zasigurno će vas razveselili što omiljene Dr. Oetker recepte za cijelu obitelj i sve prigode odsad možete naći i u praktičnoj knjizi koja će dopuniti vašu kulinarsku biblioteku. U čemu je tajna Dr. Oetker kolača? U mirisu koji budi nostalgična sjećanja na djetinjstvo i bakine slatkiše, u imenu koje jamči provjerenu kvalitetu.
Uz pomoć iskusnih slastičara iz naše pokusne kuhinje, iza kojih je 100-godišnje iskustvo, pripremili smo vam brze, jednostavne recepte, nešto posebno za proslave, dječje rođendane i posjet prijatelja te slatki pladanj sitnih kolača, maštovitih keksa, voćnih pita i raskošnih torti koje će zasladiti svaki blagdan i okupljanje najmilijih.
Recepti su provjereni i sigurno uspijevaju, a opisani su tako da nema tajni ni za neiskusne ljubitelje kolača. Njima smo namijenili i posebnu tabelu za pomoć u pripremi na kraju knjige, a tu je i mjesto za osobne bilješke svake domaćice.

I još jedna napomena: prije pripreme kolača, a još bolje prije nabavke potrebnih namirnica, proučite cijeli recept kako biste na listu sastojaka za kupovinu stavili sve što vam je potrebno. Temperature i vremena pečenja navedeni su prema duljini pripremanja u našoj pokusnoj kuhinji. Prije nego što zasučete rukave, preporučujemo vam da provjerite uputstva za vašu pećnicu, a nakon isteka navedenog vremena napravite probu je li kolač zaista ispečen i prilagodite vrijeme pečenja.

Nadamo se da ćete uživati u ovoj prvoj kolekciji naših izabranih recepata te da će se medu njima naći i pokoji koji ćete uvrstiti medu svoje favorite i pohraniti u obiteljsku slatku riznicu.

Vaš Dr. Oetker Team Hrvatska
želi vam uspjeh i zadovoljstvo pri pripremanju kolača