Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Vremeplovom do mature

Autor: Dragica Dujmović Markusi, Sandra Rosetti-Bazdan, Vedrana Močnik

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 33x24

Izdavač: Profil

profil

Godina: 2018.

Stranica: 405

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 16,90 - 19,90 €
(~127,33 - 149,94 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Pripremite se za uspješno polaganje ispita iz Hrvatskoga jezika na državnoj maturi i upišite željeni fakultet uz priručnik Vremeplovom do mature.

Priručnik Vremeplovom do mature, autorskog tima predvođenog dr. sc. Dragicom Dujmović Markusi, pisan je za obje ispitne razine – višu i osnovnu, a sastavljen je od triju velikih cjelina. Prvim dvjema, Književnost i Hrvatski jezik, pripremite se za polaganje ispita, a trećom cjelinom – Školski esej služite se za pisanje školskoga eseja. Cjeline su istovremeno i povezane: pri pisanju školskoga eseja potrebni su vam književni sadržaji za analizu djela, a jezični sadržaji za pismeno izražavanje.

Kako biste provjerili svoje znanje, nakon svake cjeline očekuje vas test sastavljen od 25 pitanja. Na taj ćete način brzo provjeriti usvojenost gradiva i kojim se sadržajima treba vratiti i naučiti ih.

Na kraju priručnika nalazi se ogledni ispit od 80 pitanja, baš kao na državnoj maturi, kojim se provjerava usvojenost književnih i jezičnih sadržaja, a odgovori na pitanja nalaze se na kraju priručnika.