Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Nova zemlja

Osvješćivanje životne svrhe

Eckhart Tolle, Autor

Nova zemlja

Osvješćivanje životne svrhe

Autor: Eckhart Tolle

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2008.

Stranica: 178

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 79,00 kn

Opis:

Nastavljajući nadahnuto djelovanje koje je započeo u knjizi »Moć sadašnjeg trenutka«, Eckhart Tolle svakom čovjeku pruža duhovne alate kojima može poboljšati svoj život, a samim time i čitav svijet, te otkriti dublji smisao. Analizirajući moderne ideje o egu, našem ja i društvu, Tolle razotkriva strahove koji se nadvijaju nad nama i pokazuje nam kako svatko od nas može pronaći sreću i zdravlje u nekoliko jednostavnih, pozitivnih koraka:
Razumijevanje prividnoga ja
Nadrastanje ega
Tajna sreće
Odbacivanje prošlosti
Otkrivanje radosti postojanja

Pripremite se za čudesno putovanje samoprosvjetljenja, jer »Nova Zemlja« razotkriva privide u kojima živimo i pruža nam novi temelj osobne duhovnosti i napretka.
Eckhart Tolle je autor bestselera New York Timesa, knjige »Moć sadašnjeg trenutka«, koja se zajedno s »Novom Zemljom« ubraja među najutjecajnije duhovne knjige našega doba.
Eckhartova duboka, a ipak jednostavna učenja već su pomogla bezbrojnim ljudima diljem svijeta u pronalaženju unutarnjeg mira i životnog ispunjenja. U srži njegovog učenja nalazi se preobrazba svijesti, duhovno buđenje koje Eckhart smatra sljedećim korakom ljudske evolucije. Ključni vid buđenja sastoji se u transcendiranju stanja svijesti utemeljenog u egu. To je preduvjet ne samo osobne sreće, nego i okončanja nasilnih sukoba na našem planetu.