Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Edwards Louisa, Autor

Neki to vole vruće

Autor: Edwards Louisa

Neki to vole vruće

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2015.

Stranica: 370

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 99,00 kn

Cijena: 59,00 kn

Opis:

NEKI TO VOLE VRUĆE je romantičan, zabavan i strastven roman koji će vas prikovati za svoje vruće stranice do posljednjeg retka.

Seksi, slobodan, i slađi od svojih kolača, njujorški slastičar Danny Lunden pokušava se usredotočiti više na svoj slastičarski zanat, a manje na žene. Ima i razloga za to: približava se veliko televizijsko kulinarsko natjecanje u kojemu mora pokazati sve što zna. Na putu u Chicago upoznat će producenticu koja vodi to natjecanje, razmaženu bogatašicu Evu. Na prvi pogled neće mu se učiniti odviše simpatičnom. No jedan susret u dizalu i poljubac na koji će ih natjerati strast i tako uzan prostor promijenit će mnogo toga.

Za ljubav se ne smije saznati da se Evi ne bi pripisao sukob interesa i sklonost Dannyjevoj ekipi. No tko će dočekati kraj natjecanja i izdržati tu silnu strast koja je u njima. I koja samo čeka mjesto i vrijeme u kojemu će postati stvarnost?

Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrijavanje, a Neki to vole vruće slična je priča o ljubavi koja se rađa na snimanju popularne televizijske emisije. Duhovita je to i napeta ljubavna priča začinjena slasnim receptima kojima će Louisa Edwards, novo veliko ime ljubavnog romana, zarobiti srca mnogih čitateljica.