Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ispitivanje električnih instalacija niskog napona / 2011

Egon Mileusnić I Bernard Jinek, Autor

Ispitivanje električnih instalacija niskog napona / 2011

Autor: Egon Mileusnić I Bernard Jinek

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: L1

Godina: 2011.

Stranica: 260

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 129,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

– jedna stranica u knjizi krivo otiskana. Sve je vidljivo za čitati. Osim toga, kao nova.
Ispitivanje električnih instalacija niskog napona područje je uređeno propisima i normama, što jamči ujednačenu praksu i sigurnost za sve izvođaće i korisnike. Republika Hrvatska prihvatila je 36 novih normi usklađenih s ITD normama, EN normama, IEC normama i tehničkim izvješćima IEC/TR. Ove norme se integriraju u hrvatsku praksu od 2007. godine i ugrađuju u propise, tj. obvezujuće su.

ZIRS je prije 15 godina objavio priručnik “Ispitivanje električnih instalacija niskog napona” autora Egona Mileusnića i time dao trajnu podlogu za rad preko tisuću stručnjaka u tom području. U svjetlu navedenih izmjena, izdali smo 2007. priručnik istog naziva i od istog autora koji je znatno izmijenjen sukladno novim HRN normama i predstavlja osnovu za dalji rad, a 2011. izdali smo 5. promijenjeno i dopunjeno izdanje priručnika (koautor Bernard Jinek), koji je znatno promijenjen i dopunjen s europski usaglašenim normama (IEC, EN, HD) do 2010. godine.

Svaki djelatnik koji obavlja (i) ispitivanja električnih instalacija ne može dopustiti da se ne uskladi s novim normama.