Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Svi smo mi djeca bogova

Erich Von Daniken, Autor

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Hrvatski izdavač

ZG

Godina: 2008.

Stranica: 279

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Svi smo mi djeca bogova četrnaesta je knjiga kontroverznog Ericha von Dänikena u kojoj nas pisac navodi na promišljanje o postanku čovječanstva, izvorištu ljudske inteligencije i praljudima.

Priča nas odvodi na put biblijsko-povijesnih lokaliteta u potrazi za grobovima naših bogova, u potrazi za istinom u biblijskim tekstovima, sučeljava nas s činjenicama o stoljetnim susretima ljudi i izvanzemaljaca.

Däniken je napisao trideset knjiga koje su prevedene na isto toliko svjetskih jezika. Do danas, njihov se broj prodanih primjeraka popeo do fascinantne brojke od preko 60 milijuna!

U okviru ovih podataka posebno treba istaći da je knjiga Svi smo mi djeca bogova pravi svjetski bestseler! Naime, samo njegov kultni prvijenac Sjećanja na budućnost ima više prodanih primjeraka.

U svojim knjigama Däniken ljudsku povijest precizno secira. Jer ona krije mnoge tajne koje i danas predstavljaju veliku zagonetku.

Kako se dublje ulazi u te zagonetke, tako se javljaju nova pitanja povezna sa starim kulturama čovječanstva.

A to je za njega pravi izazov! Jer, on nije tek puki pisac već pravi energični istraživač koji se svojim istraživanjima u potpunosti posvećuje, bezpogovorno obilazeći sva mjesta i lokacije s kojima se tematski bavi.

Neće se pogriještiti ako se kaže da je ovaj švicarac koji svojim knjigama i predavanjima uvijek “diže puno prašine” među običnim pukom ali i unutar znanstvene zajednice, svoj život posvetio odgonetavanju mnogih povijesnih tajni koje se tiču ljudskog postanka.

Tako je pokretač i osnivač interdisciplinarnog World Mysteries Forum, koji jednom godišnje ugošćuje mnoge ugledne znanstvenike kako bi diskutirali o različitim otkrićima i teorijama.

Također, njegova istraživačka udruga A.A.S.R.A. okuplja preko 10.000 članova, među kojima su amateri-istraživači te različiti znanstvenici i akademici iz svih područja znanosti.