Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Osobnost plus za parove

Razumijevanje sebe i osobe koju volite

Florence Littauer, Autor

Opis:

U ovom izmijenjenom i dopunjenom izdanju Osobnosti plus, Florence Littauer razrađuje najnovija otkrića u području razvoja osobnosti, da vam pruži dragocjeno razumijevanje vaše jedinstvene, Bogom dane osobnosti. Uključuje zabavan, razotkrivajući test – Profil osobnosti – koji će vam pomoći da naučite kako da vaša jedinstvena mješavina osobina utječe na emocije, obavljanje posla i međuljudske odnose. Pomoću duhovitih anegdota i jednostavnih savjeta autorica vam pomaže da popravite svoje snage i ispravite slabosti.
Ova zanimljiva knjiga također daje ključeve za razumijevanje ljudi oko vas. Naučit ćete kako prihvatiti, čak i uživati u osobinama koje svakoga od nas čine toliko različitim. Osobnost plus je pomagalo koje vam je potrebno da na bolje promijenite svoj život i živote onih do kojih vam je stalo.

Izluđuje li vas ponekad vaš bračni partner?

Ona bi se trebala razvedriti. On bi trebao obavljati više kućanskih poslova. Ona misli da je, zakasni li petnaest minuta, došla na vrijeme. On misli da je, dođe li na vrijeme, zakasnio.

Vi stvari radite i vidite na različite načine, ali to ne znači da je jedno od vas u pravu, a drugo sigurno u krivu. Stručnjakinja Florence Littauer pokazuje da vaše razlike proistječu iz vaših različitih osobnosti.

Osobnost plus za parove pomoći će vam razriješiti sukob osobnosti i prihvatiti i partnerovu i svoju jedinstvenost! Koristeći svoja dokazana načela i zanimljive primjere iz života, autorica supružnicima nudi:

upitnik osobnosti, kojim će otkriti svoju vrstu osobnosti
značajke pojedine vrste osobnosti
načine razrješenja “vrućih” sukoba među supružnicima
očekivanja nakon vjenčanja s osobom iste, suprotne ili sukladne vrste osobnosti

Ne ljutite se zbog međusobnih razlika, pokušajte ih razumjeti! Čitajući Osobnost plus za parove, podržavajte se u tome da budete osoba kakvom ste stvoreni.