Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige


Black Noise


Black Noise

Država: Kanada

Godina: 1978.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: 9167-9831

Stanje omota: 9

Stanje medija: 9

Cijena: 99,00 kn


A1 Phasors On Stun
Written-By – Hawkins*, Nash The Slash

A2 One OClock Tomorrow
Written-By – Hawkins*, Nash The Slash

A3 Hours
Written-By – Deller*

A4 Journey
Written-By – Hawkins*

A5 Dialing For Dharma
Written-By – Hawkins*, Nash The Slash

B1 Slaughter In Robot Village
Written-By – Deller*

B2 Aldeberan
Written-By – Hawkins*, Deller*, Nash The Slash

B3 Black Noise
Written-By – Hawkins*, Nash The Slash

Companies etc

Manufactured By – GRT Of Canada Ltd.
Distributed By – Capitol Records-EMI Of Canada Limited – PB 2002

Art Direction, Design – Murray Brenman
Drums, Percussion, Synthesizer – Martin Deller
Engineer – Mike Jones (3)
Engineer [Assistant] – Ed Stone (2)
Photography By [Cover Photo] – Paul Till
Producer – Keith Whiting
Synthesizer, Bass Guitar, Piano, Lead Vocals – Cameron Hawkins
Violin [Electric], Mandolin, Glockenspiel, Vocals, Effects – Nash The Slash.