Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Fulghum Robert, Autor

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Autor: Fulghum Robert

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2010.

Stranica: 215

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Robert Fulghum 1986. godine objavio je jednostavan kredo koji je postao fenomenalni bestseler broj jedan New York Timesa, Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću . Sad se Fulghum vraća toj knjizi koju su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući joj novi predgovor i dvadeset i pet dodatnih eseja.

Ovdje nas Fulghum privlači svojim razmišljanjima o životu, smrti, ljubavi, tuzi i najboljem pohanom odresku u kontinentalnoj Americi. Daje nam upute kakve su mudrosti skrivene u hrpi rublja… čarobna svojstva otkrivena u kutiji pastelnih bojica… igra skrivača nasuprot igri sardina — i kako su te igre povezane s prirodom Boga. Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću buja upravo životom i značenjem koje pronalazimo u najsitnijim pojedinostima. U godinama otkad je ova knjiga prvi put objavljena, Fulghum je imao vremena razmisliti, iznova je ocijeniti i preispitati. I ovdje su njegove svježe misli o klasičnim temama, zajedno uz divne nove eseje.

Možda će u današnjem kaotičnom, zahtjevnom svijetu ovi eseji o životu još dublje odjeknuti — kad čitatelji otkriju koliko se univerzalni uvidi mogu pronaći u običnim događajima.