Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Život duše

Nadahnjujuća vizija duhovne sudbine čovječanstva

Gary Zukav, Autor

Život duše

Nadahnjujuća vizija duhovne sudbine čovječanstva

Autor: Gary Zukav

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 19x13

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2015.

Stranica: 351

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 129,00 kn (~17,12 €)

Cijena: 109,00 kn
(~14,47 €)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Prošireno izdanje povodom 25. obljetnice objavljivanja s predgovorom Oprah Winfrey i Maye Angelou te "Vodičem za učenje".

U knjizi "Život duše" Gary Zukav vodi nas na istraživačko putovanje u svjetove koji se nalaze preko granica pet osjetila. Otvara nam oči za postojanje nematerijalne stvarnosti i vodi nas preko granica “vanjskog” svijeta, duboko na teritorij duše.

Sve odluke koje donesemo pod utjecajem straha, (npr. ljutnja, ljubomora, osveta) upućuju na to da smo se odlučili za nesvjestan razvoj s bolnim i razornim posljedicama kakve strah uzrokuje. Svaka odluka koju donesemo pod utjecajem ljubavi (npr. zahvalnost, strpljenje, uvažavanje) zapravo je pokazatelj da smo se odlučili za svjestan razvoj sa zdravim i konstruktivnim posljedicama kakve uzrokuje ljubav.

Zašto se ne biste odlučili za svjestan put – put radosti? Zašto ne biste svjesno putovali prema sjedištu duše, mjestu na kojem pomoću namjere možete energiju pretvarati u materiju? Zašto ne biste svoj svijet ispunili ljubavlju i u njemu živjeli?
Svi putovi vode kući.