Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Izbor duše

odgovoran izbor

Gary Zukav Linda Francis, Autor

Izbor duše

odgovoran izbor

Autor: Gary Zukav Linda Francis

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: DVOSTRUK

Godina: 2007.

Stranica: 204

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

Ljudi svaki dan donose stotine odluka, ali većina njih ipak smatra da imaju vrlo malo nadzora nad vlastitim životom. Autor glasovitog bestselera “Život duše” u ovom se djelu pridružuje svojoj duhovnoj partnerici Lindi Francis u revolucionarnom razmatranju moći izbora promjene života iznutra prema van.

Knjiga “Izbor duše” čitljivim tekstom i praktičnim vježbama opisuje kako nam svaki trenutak u životu nudi mogućnost izbora: ustrajati u starim, ograničenim obrascima ili eksperimentirati s neograničenim potencijalom oslobađanja. Bez obzira na to jesu li vaši izbori veliki ili se doimaju malima, donose vam posljedice za koje morate prihvatiti odgovornost. Djelo “Izbor duše” pokazuje vam kako je jedan od mnogih izbora u svakoj situaciji najbolji – s ciljem stvaranja sklada, suradnje ili štovanja života. Ova osobita knjiga nudi vam slobodu eksperimentiranja s vlastitim životom kako biste ustanovili što za vas djeluje, a što ne djeluje, kako biste se promijenili umjesto da optužujete druge – ukratko, kako biste otvorili srce i stekli istinsku moć.

S istom tankoćutnošću koja je djelu “Srce duše: Emocionalna svjesnost” dala toliku dubinu, Zukav i Francis vode vas korak po korak prema razvijanju sposobnosti oslobađanja od nesvjesnih izbora koji vas sputavaju i ograničavaju vaše životno ispunjenje.

“Svi vaši izbori stvaraju posljedice bez obzira na to razmišljate li o njima i jeste li ih uopće svjesni. Kad izaberete, stvarate posljedice koje ćete sami doživjeti. Zato je važno shvatiti da neprestano izabirete te razviti svjesnost o vlastitim izborima. U suprotnom ćete i dalje doživljavati posljedice, no to možda neće biti one koje biste željeli”.

***

Gary Zukav rođen je u Teksasu, odrastao u Kanzasu, diplomirao na Harvardu i služio u Vijentnamu. Njegovo buntovništvo i ovisnost o seksualnosti ustupili su mjesto strasti za stvaranjem stvarne moći – povezivanjem osobnosti s dušom.

Godine 1979. objavio je svoju prvu knjigu «The Dancing Wu Li Masters: An Overview of the New Physics», koja je osvojila Američku nagradu za znanost, a 1989. «Život duše». Nakon toga radio je emisije s Oprah Winfrey, a «Život duše» je postao broj jedan na listi uspješnica. 2000. godine objavio je knjigu «Soul Stories» a 2002. «Srce duše» i «Izbor duše» («The Mind of the Soul: Responsible Choice») zajedno s Lindom Francis. Njegove knjige su se prodale u ukupno šest milijuna primjeraka prevedenih na dvadeset četiri jezika.