Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Gawood Julie, Autor

Crvena ruža

Autor: Gawood Julie

Crvena ruža

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 21x15

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2014.

Stranica: 183

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 5,90 €
(~44,45 kn)

Trenutno nema na stanju!

Opis:

CRVENA RUŽA je treći i završni dio ljubavne trilogije o neodoljivoj braći Clayborne iz pera kraljice ljubavnih romana Julie Garwood.

Osim što sanja za dalekim zemljama, Adam Clayborne je zadovoljan svojim životom okorjelog neženje. No ne i njegova majka Mama Rose koja je odlučila poremetiti njegov mir dovevši u njegov život neodoljivu ljepoticu Genevieve Perry. Neukrotiva Genevieve ima mnogo toga zajedničkog s Adamom. Zato i ne čudi što će tome besprijekorno pristojnom i distanciranom okorjelom neženji pomoći da otkrije tajnu znatno veću i moćniju od one koju on uporno pokušava otkriti. A to je da se prava sloboda nalazi u izboru srca, a ne razuma.

Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima ljestvica najprodavanijih knjiga. Tijekom duge i uspješne karijere Julie Garwood opčinjavala je čitatelje svojim hrabrim i osebujnim likovima. Naše su čitateljice već mogle uživati u brojnim njezinim romanima, među kojima su i Tajna, Nevjesta, Trofej, Čast, Anđeo čuvar, Glazba sjene, Dvorci, Bijela ruža, Crvena ruža, Ružičasta ruža, Dar, Vjenčanje, Spas i Otkupnina.