Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Najzdravije namirnice svijeta

Sveobuhvatni vodič za uravnoteženu prehranu usmjerenu k postizanju i održavanju zdravlja

George Mateljan, Autor

Najzdravije namirnice svijeta

Sveobuhvatni vodič za uravnoteženu prehranu usmjerenu k postizanju i održavanju zdravlja

Autor: George Mateljan

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 29x22

Izdavač: Mozaik knjiga Zagreb

mozaik knjiga logo

Godina: 2019.

Stranica: 880

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 690,00 kn

Cijena: 539,00 kn

Opis:

Jedinstveni i sveobuhvatni priručnik NAJZDRAVIJE NAMIRNICE SVIJETA stručnjaci su proglasili knjigom stoljeća. Nastala je na temelju 30-godišnjeg istraživanja autora Georgea Mateljana i tima znanstvenika s najuglednijih sveučilišta, koji su proučavali namirnice iz više od 80 zemalja svijeta i otkrili kako one utječu na bolje zdravlje i dugovječnost.

Na temelju njihovih otkrića načinjena je ova sjajna knjiga koja vam otkriva sve prednosti 100 najzdravijih namirnica, od kojih veliku većinu možete naći u obližnjoj trgovini. Ovdje ćete doznati i 800 novih jednostavnih i brzih recepata koji čuvaju hranjive tvari u namirnicama, plan prehrane koji pomaže u mršavljenu i poboljšanju zdravlja te još mnogo toga.

Knjiga je prvi put objavljena 2007. godine, a 2008. je tiskana na hrvatskom jeziku. Iste godine dobila je nagradu Josip Juraj Strossmayer za najuspješnije znanstveno djelo i izdavački pothvat na hrvatskom jeziku, koju dodjeljuje HAZU. Ovo novo prošireno, dopunjeno i ažurirano izdanje otkriva i najnovije spoznaje o zdravoj prehrani.

Knjiga je kao nova. U odličnom stanju.