Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Gino Vannelli


Gino Vannelli


Država: Italija

Godina: 1981.

Medij: Gramofonska ploča

Broj labela: ARS 39086

Stanje omota: 9

Stanje medija: 10

Cijena: 69,00 kn


A1 Nightwalker 5:06
A2 Seek And You Will Find 4:40
A3 Put The Weight On My Shoulders 4:45
A4 I Believe 4:09
B1 Santa Rosa 4:05
B2 Living Inside Myself 4:18
B3 Stay With Me 4:42
B4 Sally (She Says The Sweetest Things) 4:27

Backing Vocals – Doug Parry, Julia Waters, Maxine Waters, Ross Vannelli, Stephanie Spruill
Backing Vocals, Producer, Arranged By – Gino Vannelli
Bass – Neil Stubenhaus
Congas, Percussion – Michael Fisher
Drums – Vince Colaiuta*
Electric Piano, Piano, Organ, Synthesizer, Producer, Arranged By – Joe Vannelli
Guitar, Acoustic Guitar – Mike Miller (7)
Piano – Brad Cole
Saxophone – David Boruff