Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Nevjerojatna istina

Trebamo li se doista bojati smrti?

Gordon Smith, Autor

Nevjerojatna istina

Trebamo li se doista bojati smrti?

Autor: Gordon Smith

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2005.

Stranica: 162

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 99,00 € (~745,92 kn)

Cijena: 6,90 €
(~51,99 kn)

Opis:

Trebamo li se doista bojati smrti?

U knjizi ”Nevjerojatna istina” poznati britanski medij, Gordon Smith na zadivljujuće lucidan, britak i duhovit način govori o životu poslije fizičke smrti. O smrti govori kao o potpuno prirodnom nastavku naše egzistencije, pružajući opipljive dokaze o tome što se događa s nama nakon što napustimo svoje tijelo.

Koristeći svoja višegodišnja iskustva komuniciranja s duhovima, autor nas uvodi u čaroban svijet života poslije života. Reinkarnacija, raj i pakao, vantjelesna iskustva, prikaze i duhovi – samo su neke od tema koje se detaljno obrađuju u ovoj knjizi, a ono što posebno fascinira jest to da nakon što pročitate ovu knjigu, sve mitske i zastrašujuće predodžbe o smrti i duhovima jednostavno nestaju.

Otkrio sam da, želite li razumjeti išta o prirodi nevidljivog svijeta, prvo morate pokušati razumjeti vlastitu prirodu – morate postati svjesni toga što ste u ovome životu, odakle ste došli i kamo idete. U tom učenju o nama samima, o našoj svijesti, možemo nadvladati svoje strahove i sumnje te prihvatiti ono što se jednom činilo izvan pameti kao normalno, svakidašnje pa čak i utješno. I odjednom shvaćamo da je život točno onakav kakav bi trebao biti.
Gordon Smith u uvodu knjige