Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Božji kod – Tajna naše prošlosti i obećanje naše budućnosti

Gregg Braden, Autor

Božji kod – Tajna naše prošlosti i obećanje naše budućnosti

Autor: Gregg Braden

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 22x16

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2005.

Stranica: 256

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 99,00 kn

Opis:

U živim molekulama, duboko u DNK svake stanice našega tijela, otkrivena je kodirana poruka. Zahvaljujući nevjerojatnom otkriću koje povezuje biblijska pisma s našim genetskim kôdom, »jezik života« sada možemo čitati kao drevna slova bezvremene poruke. Bez obzira na rasu, religiju, nasljeđe ili način života, ta je poruka potpuno ista u svakoj stanici svakoga muškarca, žene i djeteta iz prošlosti i sadašnjosti. Nema nikakve sumnje: u tijelo svakoga od nas na najintimniji je način utisnuto drevno Božje ime. Sve je Bog – svako mišićno vlakno, svaki koštani kristal, svaka suza i svaki osmijeh.

U ovoj jedinstvenoj knjizi Gregg Braden opisuje svoje revolucionarno otkriće koje ga je navelo da napusti uspješnu poslovnu karijeru te se upusti u opsežno, dvanaestogodišnje proučavanje najsvetijih i najpoštovanijih tradicija ljudskoga roda.

Bradenovo dugotrajno, globalno istraživanje i sporna otkrića omogućuju nam da: dešifriramo kodiranu poruku koja se od dana rođenja nalazi u našim stanicama; tu poruku doživimo kao univerzalni princip jedinstva zbog kojega se čini da je zastario svaki rat potaknut međusobnim razlikama; upoznamo nedavno otkriven fragment Svitaka s Mrtvog mora koji potvrđuje poruku otkrivenu u našim stanicama; otkrijemo čvrst dokaz koji bez sumnje dokazuje da smo dio obuhvatnijeg postojanja.