Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Brak bez vikanja

Autor: Hal Edward Runkel, Jenny Runkel

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2011.

Stranica: 223

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 79,00 kn

Cijena: 39,00 kn

Opis:

Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, stručnjak za odnose Hal Runkel duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza i upoznaje čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom.

Ovo nije knjiga o „poštenoj borbi”, udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju. Naprotiv, ovo je knjiga koja će svakom zainteresiranom čitatelju pomoći da se sam razvije kao osoba kako bi poboljšao svoj brak. Riječ je o knjizi o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera… za dobrobit oboje.

Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak.

***

Hal Edward Runkel više od petnaest godina radi na pozitivnim, trajnim promjenama u obiteljima i organizacijama. Bračni je i obiteljski terapeut, koji se bavi pitanjima odnosa. Predavač je svjetskoga glasa i poslovni savjetnik. Autor je bestselera Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.). Osnivač je i predsjednik Instituta ScreamFree koji pomaže obiteljima širom svijeta da ostanu smirene i povezane.

Jenny Runkel piše i uređuje knjige i časopise već više od petnaest godina, a posljednjih deset radi kao kreativna direktorica u Institutu ScreamFree. Usto je profesorica književnosti u srednjoj školi. U raznim časopisima redovito objavljuje vrlo čitane tekstove o ženskim problemima u vezama.