Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Howe K. J., Autor

Pregovaračica

Autor: Howe K. J.

Pregovaračica

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 20x14

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2017.

Stranica: 343

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena: 29,00 kn
(~3,85 €)

Opis:

Thea Paris čitav svoj život bori se s krivnjom. Kad je imala samo osam godina, smrznuta od straha promatrala je otmicu svog dvanaestogodišnjeg brata Nikosa iz njihova doma u Kanziju u Africi. Iako je njezin brat nekoliko mjeseci kasnije vraćen kući, on nikada više nije bio isti.

To je iskustvo oblikovalo Thein život, i zato je postala jedna od najboljih operativki za pregovaranje u otmicama. Ali duhovi prošlosti nisu se smirili. Dvadeset godina nakon otmice brata Nikosa, Thea je ponovno uhvaćena u istoj noćnoj mori – na svoj šezdeseti rođendan otet je njezin otac, naftni magnat Christos Paris. Jednostavno je ispario sa svoje jahte usidrene na Santoriniju, a svi članovi posade su pogubljeni.

Umjesto zahtjeva za plaćanjem otkupnine, otmičar šalje poruke s poslovicama na latinskom, a pošiljatelju se ne može ući u trag. Thea sagledava svaki kutak očeva života, ali popis njegovih neprijatelja i suparnika je beskonačan. Što otmičar želi? Također, Theu obuzima zlokobna slutnja da poslije ovog slučaja njezina obitelj više neće postojati…