Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

„Trebate li moju pomoć?“
To bi bilo prvo što bi ih upitao.
Evan Smoak čovjek je s vještinama, resursima, i osobnom misijom da pomaže ljudima u nevolji koji se nemaju kome obratiti. On je i čovjek opasne prošlosti. Kao dječak odveden je iz sirotišta. Nakon što je prošao surovu obuku u sklopu tajnog programa, obavljao je prljave poslove za koje je vlada nijekala da su se ikad dogodili.
Onda je raskinuo s programom, koristeći se onim što je ondje naučio da nestane i postane novi čovjek, Čovjek Niotkuda, na usluzi nedužnim i očajnim ljudima te spreman učiniti sve da ih spasi.
Ali netko mu je na tragu. Netko sa sličnim vještinama i obukom.
Netko tko zna za njegovu prošlost i vjeruje da dječak jednom znan kao Siroče X mora umrijeti…

„U svakom smislu izvanredno.“ – Lee Child
„Hurwitz zna kako čitatelja uvući u um svojega junaka. Pripremite se, u Siročetu X tempo nikad ne posustaje.“ – Associated Press
„Obožavatelji Jacka Reachera voljet će Evana Smoaka, čovjeka koji ne preže ni pred čim da bi pomogao nevinima (što sam nikad nije bio).“ – Library Journal

O AUTORU
Gregg Hurwitz je dosad napisao dvadeset jedan roman, od kojih su mnogi nominirani za književne nagrade ili završili na ljestvicama najprodavanijih. Romani su mu prevedeni na 32 jezika. Usto piše stripove (Wolverine, Punisher, Batman, Penguin), scenarije za filmove (The Book of Henry) i političke i kulturne članke za The Wall Street Journal, The Guardian i The Huffington Post. Živi i radi u Los Angelesu.