Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Ključ za primjenu zakona privlačnosti

Jack Canfield, D.D. Watkins, Autor

Ključ za primjenu zakona privlačnosti

Autor: Jack Canfield, D.D. Watkins

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 20x12

Izdavač: VBZ Zagreb

vbz nakladnik

Godina: 2009.

Stranica: 152

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 59,00 kn

Opis:

Jack Canfield donedavno je bio najpoznatiji kao suautor niza bestselera pod nazivom »Melem za dušu«. Vodeći je američki stručnjak u poslovnom savjetovanju za poduzetnike, direktore korporacija i menadžere. Zahvaljujući svojim knjigama i seminarima pomogao je stotinama tisuća pojedinaca u ostvarenju njihovih snova.

Kao jedan od duhovnih učitelja koji su sudjelovali u kreiranju »Tajne«, Jack Canfield je ovom knjigom otišao korak dalje. Precizno objašnjava kako možemo stvoriti uistinu dobar život, tako da i u sebi i oko sebe uživamo u izvornom bogatstvu koje je oduvijek bilo u nama!

Zakon privlačnosti je konačno pojednostavljen tako da ga svi mogu lako primijeniti u svom životu! »Tajna« nam je pomogla da shvatimo teoriju, otkrijemo da smo glavni kreatori svog života, a »Ključ za primjenu Zakona privlačnosti« nam pomaže da sve ono što piše u »Tajni« uspješno sprovedemo u praksu! Objašnjavajući kako funkcionira naš um, njegov svjesni i podsvjesni dio, Canfield nam pomaže da iskoristimo svoj puni potencijal. Uz pomoć brojnih afirmacija, vizualizacija i drugih tehnika.

U ovom praktičnom priručniku koji nam može promijeniti život definiran je Zakon privlačnosti i njegova primjena. U ovoj nam knjizi Canfield pokazuje kako njegova načela možemo primijeniti u svakom dijelu svog života – od karijere i stvaralačkih djelatnosti, od zdravlja do financijskog napretka i uspješnih međuljudskih odnosa.

Knjiga je ispunjena anegdotama, vježbama i praktičnim koracima, a autori nam otkrivaju da svi mi možemo ovladati temeljnim postavkama Zakona privlačnosti i stvoriti život svojih snova!!!