Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver, Autor

Povratak golog kuhara

Autor: Jamie Oliver

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x17

Izdavač: Algoritam

algoritam nakladnik

Godina: 2003.

Stranica: 285

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 79,00 kn

Opis:

U ovoj knjizi riječ je samo o domaćoj kuhinji; nema spomena o restoranskoj hrani. Sadrži milijun brzih savjeta i dostupnih sastojaka koji će hrani osigurati slasnost a vama uštedjeti trud. Želja mi je da u svima probudim instinkte samouvjerenog kuhara. Unesite promjenu u svoje kuhanje, a ako ponekad i pogriješite, ne dajte se!
Nema sumnje da je Jamie osvojio srca čitatelja svojom ljubavlju prema jednostavnim, ukusnim, domaćim jelima. Beskrajno talentiran i ležeran, on iz rukava sipa božanstvene recepte. Smatrate li kuhanje dosadnom aktivnošću koja vam oduzima previše vremena, ili nemate petlje riješiti se gotovih jela, dopustite Jamieju da vas preobrati. Unijet će u vašu kuhinju svoje recepte od kojih će vam slina poteći na usta, a na obična i draga jela počet ćete gledati sasvim drugim okom •- od fenomenalnih doručaka, grickalica i pića do zasitnih pečenja, otkačenih ribljih jela i deserata vrijednih svake štetne kalorije.
Puna svježih sastojaka, fenomenalnih recepata i začinjena malokad viđenim entuzijazmom, Povratak Golog Kuhara knjiga je koju morate imati, a recepte iz ove knjige pratite u drugoj sezoni Jamieve TV emisije.