Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Od prvog obroka do školske užine

Vodič kroz dječju ishranu

Jasminka Komnenović, Autor

Od prvog obroka do školske užine

Vodič kroz dječju ishranu

Autor: Jasminka Komnenović

Stanje: Rabljeno

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Znanje Zagreb

znanje zagreba nakladnik

Godina: 2011.

Stranica: 197

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena u knjižari: 79,00 € (~10,49 €)

Cijena: 4,90 €
(~36,92 kn)

Opis:

Svijest o važnosti ishrane u pedijatriji porasla je u posljednjih desetljeća. To je rezultat istraživanja koja su pomogla da se definiraju posebne potrebe dojenčadi i male djece kako bi se postigao njihov optimalan rast i razvoj. Ova knjiga predstavlja jednostavan pokušaj zdrave ishrane. Važno je taj proces započeti već s ishranom svojega dojenčeta, jer ćete ga tako poticati na stvaranje zdravih prehrambenih navika.

U ovom vodiču za dječju prehranu možete pronaći 200 ukusnih recepata koji će vam pomoći da udovoljite prehrambenim zahtjevima svojih mališana od trenutka njihova upoznavanja s krutom hranom do polaska u školu. Pritom namirnice nećete morati nabavljati putem interneta jer su sve dostupne u našoj zemlji. Kad vam ponestane ideja za kuhanje, samo otvorite ovu knjigu i potražite recept koji još niste isprobali. Dobre prehrambene navike učinit će vaše dijete zdravijim i sretnijim, a vama olakšati svakodnevnu brigu o pripremanju obroka.

Prim. dr. Med. Jasminka Komnenović diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju pedijatrije završila je 1993. godine, u području prehrane zdravih i bolesnih ljudi. Primarijus je postala 2001. godine. Bavi se ambulantnom pedijatrijom, a u okviru savjetovališta prevencijom i problemima vezanim za prehranu dojenčadi i male djece. Objavila je više desetaka stručnih i znanstvenih radova pretežno iz područja dječje prehrane te veliki broj stručno-edukativnih članaka.