Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Jeffries Sabrina, Autor

Kako zavesti hirovitu damu

Autor: Jeffries Sabrina

Kako zavesti hirovitu damu

Stanje: Novo

Uvez: Meki

Format: 24x17

Izdavač: Hrvatski izdavač

Godina: 2022.

Stranica: 331

Jezik: Hrvatski

Novo stanje

Cijena u knjižari: 116,00 € (~874,00 kn)

Cijena: 8,90 €
(~67,06 kn)

Opis:

“Kako zavesti hirovitu damu” treći je roman iz novog serijala Goropadnici iz Halstead Halla Sabrine Jeffries
Kad joj šarmantni razvratnik predloži da se uda za njega kako bi ispoštovala ultimatum svoje bake, svojeglava članica klana Sharpe smislit će kontra-ponudu kojom će sačuvati svoje nasljedstvo i raspaliti njegovu maštu.Lady Minerva Sharpe ima savršen plan kojim će osujetiti zahtjeve svoje bake: zaručit će se za razvratnika! Sigurno bi je baka radije oslobodila svog ultimatuma nego joj dopustila da se uda za neku bitangu. A tko bi mogao bolje odigrati ulogu Minervinog budućeg supruga od raskalašenog odvjetnika Gilesa Mastersa, prijatelja njezine braće? Sjećanje na njegov strastveni poljubac na njezin devetnaesti rođendan nije izblijedilo, iako ona nema namjeru zaista pasti na takvog razuzdanog nitkova, a još manje se udati za njega.

Iako Minerva ne zna da Giles vodi dvostruki život, svjesna je da je on savršen partner za istragu misterija smrti njezinih roditelja. Njih dvoje udruže snage i počnu istraživati, a kako vrijeme odmiče, strast koja godinama tinja među njima rasplamsa do usijanja. No kad Minerva otkrije skrivenu stranu Gilesova života, on će se morati poslužiti svim lukavim trikovima svoga zanata da pronađe put do njezina srca.

“Sve knjige Sabrine Jeffries odlikuju se brzim ritmom, duhovitim dijalozima i šarmantno originalnim likovima pa će se i ova zasigurno svidjeti starim obožavateljima i stvoriti mnoštvo novih.” — Publishers Weekly