Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Hrkalo i kamilica NOVO

Jelena Pervan, Autor

Hrkalo i kamilica NOVO

Autor: Jelena Pervan

Stanje: Rabljeno

Uvez: Tvrdi

Format: 24x22

Izdavač: L1

Godina: 2015.

Jezik: Hrvatski

Rabljeno stanje

Cijena: 39,00 kn

Trenutno nema na stanju!

Opis:

Hrkalo je jako popularan medo. On je najveća spavalica u šumi. A kako tek hrče!? Na svijetu ne postoji glasniji hrkač od njega. Njegov prijatelj lisac bajkopisac ljetos je o njemu napisao knjigu, pa sada za Hrkala znaju baš svi. Svi su, pa i oni koji ga još nisu upoznali, čitali o medvjedu koji sniva najstvarnije snove i hrče najglasnijim hrkom.

Za Hrkala su čuli čak i članovi Hrkozbora, koji svake godine medaljom nagrađuju najglasnije hrkače na svijetu. Odlučili su posjetiti njegov brlog i uvjeriti se daje upravo taj medo zaslužio medalju.

Međutim, samo nekoliko dana prije njihova dolaska, Hrkalo nije mogao ni oka sklopiti. Niti je spavao, niti je hrkao, a nije čak ni na sekundu zadrijemao. Samo je gledao u daljinu i po cijele dane ponavljao jednu riječ: “Kamilica… Kamilica… Kamilica…”

“Hrkalo i Kamilica” nastavak je priče o najglasnijem medvjediću na svijetu, koji sanja najstvarnije snove i pritom hrče najglasnijim hrkom. U ovoj će se priči Hrkalo naći u velikome problemu. Zakazat će u onome u čemu je najbolji i po čemu je slavan diljem svijeta. U uzbudljivoj avanturi Hrkalovi će prijatelji učiniti sve da sačuvaju njegovu popularnost i slavu.

No jesu li slava, priznanja i pljeskanje okoline doista toliko važni u životu? Ima li nešto važnije? Je li to možda ljubav?