Antikvarijat, knjige, gramofonske ploče, udžbenici, polovne knjige

Opis:

isa Jewell jedna je od najpopularnijih spisateljica chick-lita u Velikoj Britaniji. Njezina prva knjiga Ralph’s Party bila je najprodavaniji debitantski roman 1999. Hrvatski čitatelji imali su priliku upoznati se s dirljivo ispričanom pričom prekrasnih likova i odlične radnje u bestseleru Istina o Melody Browne, objavljenog u prošlogodišnjem kolu biblioteke Knjiga dostupna svima. Prije nego što se upustila u spisateljske vode, Lisa Jewell nekoliko je godina radila u modnoj industriji, kao ilustratorica.

Ulica snova 31 inspirativna je životna priča o skupini osebujnih tridesetogodišnjaka prožeta toplinom i humorom koja emocionalnom inteligencijom spisateljskog pera otvara čitatelje dubljem razumijevanju sudbine likova u traženju vlastitih životnih putova.

Leah i Toby godinama su živjeli jedno preko puta drugog, a da se nisu ni upoznali. No cijelo to vrijeme Leah je žarko željela zaviriti iza vrata Tobyjeve kuće i upoznati se s njegovim čudnim i zanimljivim podstanarim. Kada konačno uđe u njegovu neobičnu kuću, na svoje veliko iznenađenje otkriva da Toby nju treba jednako koliko i ona njega. Uz malo romanse i ljubavne čarolije, snovi Tobyja i Leah doista bi se mogli ostvariti…