Jela od morskih riba, mekušaca i rakova
Josip Basioli, Autor
Jela od morskih riba, mekušaca i rakova
Autor: Josip Basioli
Stanje: Rabljeno
Uvez: Tvrdi
Format: 20x14
Izdavač: Znanje Zagreb
Godina: 1988.
Stranica: 388
Jezik: Hrvatski
Cijena: 7,90 €
Opis:
Iz sadržaja:
– Predgovor
– Hranjiva vrijednost riba
– Kvaliteta ribe
– Priprema – čišćenje ribe
– Načini konzerviranja ribe
– Razni načini priređivanja ribe
– Juhe
– Srdela
-Sardina
– Inćun
– Skuša
– Tuna
– Oslić
– Trlja
– Škrpina
– Lubin
– Komarča
– Cipal
– Zubatac
– Ugor i murina
– Jegulja
– List
– Raža
– Bakalar
– Sipa
– Lignje
– Hobotnica i muzgavac
– Jastog i hlap
– Škamp i rakovica
– Školjke
– Topli i hladni umaci
– Prilozi uz jela
– Vina uz riblja jela